Kantoor Petit en Partners Diensten Petit en Partners Links Petit en Partners Contact met Partners
Petit & Partners is een jong bedrijf met een schat aan ervaring. Sinds 2008
hebben wij ons gevestigd in het prestigieuze kantoorverzamelpand de “Zwarte Zwaan”. Een modern kantoorgebouw aan de Saal van Zwanenbergweg op bedrijvenpark ’t Laar in Tilburg.

Wij zijn naast een administratiekantoor, waar u terecht kunt voor de traditionele diensten, ook een op de klant gericht adviesbureau, waar u terecht kunt met vragen waar u als ondernemer in de praktijk tegenaan loopt. Wij hanteren een laagdrempelige maar hoge kwaliteit servicegraad. Ons kantoor staat u bij, is betrokken en zal een meerwaarde zijn voor uw bedrijfsvoering.

De moderne technieken hebben wij geïntegreerd in onze dienstverlening waardoor wij de informatie digitaal verwerken, beschikbaar stellen en op ieder gewenst moment kunnen opvragen en aanpassen. Als klant van Petit & Partners kunt u hiervan optimaal profiteren doordat uw gegevens direct beschikbaar zijn en eventueel zelf kunt raadplegen of wijzigen.

Mocht u Petit & Partners bij uw bedrijfsprocessen willen betrekken dan kunt u contact opnemen middels het informatieaanvraagformulier op deze website.

Het kantoor staat tot uw beschikking.